top of page
Etsi
  • Killing Joke Photography

...ja tulkoon luovuus.


ALKU SANAT:

"Ihan ekaksi sana luovuus on miulle ollut aina kirosana.

Kirosana jota käyttävät hipit, tekotaiteelliset/alkoholisoituneet resupekat baareissa juoden kaljaa kirppuisten viiksiensä suodattamana ja kertoen kuinka luovuus on kadonnut.

ja sitten tulee hetki kun itse käyttää sanaa luovuus melkein joka lauseessa taiteesta puhuessa.

Vituttaa pikkusen tajuta että joutuu muuttamaan ajatusmaailmaansa" :D.

Miulle luovuus on sitä että näkee läpi sen jonka toinen näkee silmillään. Ja pystyy siitä inspiroitumaan ja tuottamaan kokreettisesti jotain joka tuo tunnetta asiakkaalle.

esimerkki tästä päivästä :

Tänään näin kaupassa pienen lapsen värikäs kilpikonna kädessä ja se seurasi katseellaan vanhempiensa väittelyä spagetista ja makaroonista.

Taas stalkkeri Koistinen jäi kauempaa seuraamaan näytöstä ja siirtyi ajatusmaailmassaan lapsen silmiin.

Mitä lapsi tunsi, mitä hän näki, mitä hän haistoi , mitä hän ajatteli....

Päässä alkoi pyörimään kaksi hahmoa jotka huutaa korkeammalla kuin lapsen katse. Kaatuvia hernerokka purkkeja. Ahdas käytävä, väritys harmaata, punaista ja keltaista. ja etu osassa se pieni hymyilevä kilpikonna värikkäänä jota lapsi puristi tai osoitti vanhempiaan kohti.

JA PAM... yks kaks tajuan että kaikki kolme tuijottaa minua. Hymyilen ja hätäpäissäni otan ensimmäisen tavaran edestäni ja alan tutkimaan sitä kunnes tajuan että se on kuukautissuoja. Olen varma että pariskunta LOI jotain päässään katsoessaan kaljua skeletor-takkista miestä joka hymyilen tutkii siteitä.

MUTTA.......

Mie loin jotain päässäni, ja jopa yllätyin siitä......

Mie en vieläkään tiedä mikä on taiteilija, mut mie haluisin olla sellainen. Mie haluisin päivät istua ja luoda mitä miun hauras mieli kertoo miulle.

Haluisin katsella kauniita kuvia, haluisin nähdä rumia kuvia, haluisin katsoa rumia kuvia ja etsiä niistä kauneutta, kuten myös toisinpäin.

Mut tää maailma ei mee niin kuin haluaisi, ja ajattelulla ja fiilistelyllä harvoin maksetaan laskuja.

mutta taas toistamani sana LUOVUUS, on herkempi särkymään kuin mikään asia maailmassa.

Luovuudella ei saa olla rajoja, luovuudella ei saa olla hintaa eikä esteitä, tai se menee rikki. Asia mitä olen huomannut kanssa että tuska on iso osa prosessia (tuokin on miun päässä ollut vitsi).

Pittää tuntea että saa esille asioita :)

"tee mitä haluat, kunhat et satuta sillä itseäsi tai muita. Rakasta sitä mitä olet, koska loppupeleissä ainut kuka kulkee matkan loppuun siun kanssa olet sie".

Mie olen elämäni aikana alottanut 4 proggista, ja yksikään ei ole tullut maaliin.

Kaikki on kattunut johonkin asiaan, yleensä inspiraation loppumiseen koska en ole päässyt tarpeeksi lähelle sitä mitä halusin.

MUT nyt mie teen proggiksen loppuun ja teen siitä henkilökohtaista ja ITSELLENI terapeuttista.

Haluan tuoda luomisen tuskan kuvin esiin, en kaikkien taiteilijoiden tietenkään, omani.

En tee mallihakua, kysyn ihmisiä henkilökohtaisesti.

En aijo julkaista mallien nimiä.

En aijo julkaista sosiaalisessa mediassa mitään ennen kuin saan kuvat muuten esille ja sama koskee malleja ja heidän sopimustaan.

Tällästä.

(En kyl tiiä kirjottaako jotkut blogin kirjottajat jonku kässärin kirjotellessaan. Mie en, ja sen huomaa....luovaa eikö :) )

Rakastaa ja olkaa ihmisiä

Rakkaudella: Läpi


27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page